Bouw een slimme fabriek m.b.v. low code

Ontdek ervaringen uit de praktijk

Weener Plastics is een gerenommeerde, wereldwijd opererende producent van gespuitgiete kunststofverpakkingen. Voor dit bedrijf heeft Appronto een applicatie ontwikkeld die medewerkers zaken uit handen neemt die vroeger veel tijd en mankracht kostten. Denk aan het opstellen en aanpassen van insteloverzichten of het maken van een transportaanvraag. Een belangrijke stap op weg naar procesoptimalisatie!

Daarnaast zijn we gestart om binnen het bedrijf een eigen IT-team op te leiden dat in staat is om zelf innovatieve applicaties te bouwen. Het uiteindelijke doel: het creëren van een innovation factory die in de nabije toekomst nog meer slimme systemen oplevert.

Tijdens het webinar heeft Weener Plastics haar eerste ervaringen op het gebied van low-code en het opbouwen van een eigen innovation factory gedeeld. Welke stappen hebben ze doorlopen, wat waren de leerpunten en hoe ziet de toekomst er uit. Ze delen graag hun kennis met je! Bekijk het webinar!

Ron Marree, Global Head of Operations: “Als basis voor de inzet van Mendix hebben we ervoor gekozen om als bedrijf goed na te denken over best practices binnen onze organisatie om deze daarna te ondersteunen met een in Mendix ontwikkelde applicatie. De ingebouwde systematiek van korte efficiënte sprints, het schrijven van user story's en de grote betrokkenheid van alle betrokkenen dragen enorm bij aan het succes.”