Maatwerk of standaard software? 

Wat is de beste keuze voor jouw bedrijf?

Wat gebeurt er als jouw klanten eisen stellen die jij niet waar kunt maken, maar je concurrent wel? Of wanneer jij graag mee wilt met de digitale transformatie door bepaalde processen te automatiseren, maar je software daarbij de remmende factor is? Dan kun je niet de groei aan die je als bedrijf graag door wil maken. Door nu de stap te zetten naar een up-to-date IT-landschap, voorkom je dat je in de nabije toekomst vastloopt.

Wij zien veel bedrijven die op het punt staan om hun software systemen te updaten twijfelen: kiezen voor standaard software of maatwerk? Beide varianten hebben hun voor- en nadelen. Soms is standaard software inderdaad de beste oplossing maar wat als jouw wensen en unieke bedrijfsprocessen niet volledig passen binnen deze kant-en-klare systemen? Dan blijf je beperkingen houden, maatwerk software is dan wellicht de betere keuze. En hoe zit dat met low-code oplossingen? Hoe verhoudt deze zich tot standaard en maatwerk software?

Maar hoe kom je erachter wat het beste is voor jouw organisatie? In onze webinar  zijn wij ingegaan op de vragen die beslissers zichzelf zouden moeten stellen om hier een antwoord op te kunnen geven en hebben we enkele use cases van onze klanten getoond.