Bouw een klantportaal m.b.v. low-code

Ontdek ervaringen uit de praktijk

Jan de Rijk Logistics is een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener met een moderne vloot van 1.000 voertuigen en diverse gespecialiseerde warehouses. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een leverancier van Europese transport- en supply chain management-oplossingen.

Communiceren en informeren speelt een centrale rol in de dienstverlening van Jan de Rijk. Opdrachtgevers willen bijvoorbeeld weten waar het transport zicht bevindt, of al gelost- of wie de chauffeur is. Het correct en tijdig informeren is onderscheidend voor Jan de Rijk Logistics.

J-Connect

Om opdrachtgevers en de medewerkers optimaal te ondersteunen, zijn we gezamenlijk J-Connect aan het ontwikkelen. Met dit klantenportaal kunnen opdrachtgevers zelf alle benodigde informatie rondom de transporten terugvinden. De data komt daarbij uit onderliggende systemen. Via notificaties worden opdrachtgevers actief geïnformeerd over bijvoorbeeld wijzigingen in de planning. Door betere informatie met minder communicatie zorgt J-Connect voor een win-win situatie.

Low-code door Mendix

Door de sterke behoefte aan integratie en flexibiliteit is gekozen voor low-code met Mendix. Hierbij is rekening gehouden met de verwachting dat de behoefte aan informatie alleen maar groter wordt en dat het platform dynamisch meegroeit.

Door J-Connect ontstaat er méér ruimte voor waar het voor Jan de Rijk Logistics om draait; heel goed transport leveren met een onderscheidende service!

Ben je benieuwd hoe Jan de Rijk Logistics dit doet? In het webinar delen ze hun ervaringen op het gebied van low-code. Welke stappen ze doorlopen hebben, wat de leerpunten waren en hoe de toekomst er uit ziet. Ze delen graag hun kennis met je!